Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska mitt namn

Väck mig ut min slummer
väck mig upp från sömn
väck mig upp från drömmar
där verkligheten domnat

Ta min hand och säg mig
säg mig vem du är
ta min hand och tala om
det är dag och jag har somnat

Se mig sen i ögonen
torka bort min tår
smek mig lätt på kinden
och öppna sen din famn

Låt mig krypa in där
bara håll mig sen
tala inte till mig,
men viska tyst mitt namn

Säg att allting ska bli bra
säg att ont är borta
säg att jag aldrig mer
ska känna någon smärta

Sedan ska jag vakna
vakna upp och se
världen med helt nya ögon
och åter öppna upp mitt hjärta




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-23 05:49



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker .. starkt närvarande och skör .. underbart att läsa ...
2011-01-26

  yta
Vacker finstämd och mjuk
2010-11-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt finstämda rader. =)
2010-04-29

    Saye
fint och poetiskt vädjan i hela dikten, rop på stöd, för att ta sig ur...

tala inte till mig,
men viska tyst mitt namn
2009-09-14

  aniara
oj oj oj så vacker!!!
2009-01-13

  Gawain VIP
Sårbarhet i sin mest delikata form. Mycket starkt och fint skrivet med varsam känsla.
2009-01-06

  Cosmic Johanna
Vacker närvaro, och intim.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt