Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag som brukade vara eran

det bränner i min panna när karusellen av bilder drar igång

dina läppar som kysser hennes läppar i mörkret
som dom brukade kyssa mina

hennes blonda långa hår på min rosa randiga kudde
där mitt korta hår brukade flyta ut

dina taniga armar som drar av henne tröjan
som du brukade dra av mig din "team rottne" t-shirt

dina underbara fingertoppar som letar sig uppför hennes lår
som de brukar leta sig uppför mina magra lår

du som tränger in i henne
som du brukade tränga in i mig

hennes händer som drar i lakanet
som jag tvättade förra veckan

hon som var min bästa vän
du som var min älskade
ni som ljög.
ni som tog all tillit ifrån mig
ni som spelade på min godhet.

jag som bara förlåter




Fri vers av medication
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medication