Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neverland

 

 

 

 

 

pulvertango på snövita torg

spelar långsamt död i

dimkall pilsnerfilm

 

äter små barn bakom

ronald mcDonalds grå

slakthus, skapar

skapar

 

dålig poesi mellan kickarna

ett sätt att leva, andas

 

 

 

vrider händerna i sorg över

egen oförmåga

skrattar vansinnigt mellan

betongblå väggar

 

andas

 

andas

 

 

in

 

 

ut

 

 

in

 

ut

 

 

 

sällan något annat

än hetsiga andetag

framkrystade mellan

bitande käkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fred och kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

utopi

 

 

 

 

 

 

neverland glädje




Fri vers av -Jokke
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-26 09:43



Bookmark and Share


  Malinosa
Intressant text...
Om livet?
tiden?
2009-08-15

  Troll ॐ
oh jag gillart (:
2008-12-27

  MeAmmie VIP
Pulvertango på snövita torg<3 Jag kan se flamenco paret dansa så att klackarna smattrande yr upp snö, sedan falla ned som en dramatiskt scen i en pilsnerfilm(: Men du sänder mig sedan till Neverland där sorgen över att inte freden ska bli! Nu sänder jag dig mitt hopp om fred så Neverland får en dust av kärlek<3 Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke