Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stugan...


Tystnad

 

Tystnad,

tystnad,

tystnad...

 

blott talgoxes

ensamma kvitter.

 

Själselixir.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-28 09:48



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ljuvligt med detta ensamma kvitter, utan störande ljud i omgivningen.
2008-12-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tystnad är numera bristvara. Och underskön.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP