Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen finns överallt, även där du minst vill hitta dem


Minnen

Musiken går rakt in i hjärtat
Men denna gången hjälper den mig inte upp
Utan drar mig ner

Jag hittar dig
och det som var vi
i varje låt

Och saker som jag trodde jag glömt
stiger upp till ytan igen

Försöker att undvika
inte tänka
bara lyssna och njuta

Men hur ska det gå till ?




Fri vers av Bollen
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen