Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans korridor

Se mig
och döm mig
lösgör en tråd
i mitt hjärtas snår

Kyss mig
och lämna mig
låt mig vandra
smärtans korridor

Men jag ser dig
och jag ger dig
det utrymme
du behöver

Ändrar du dig
och saknar mig
finns här en hink
med kärlek över




Fri vers av Johan Gullic
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-08-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Gullic
Johan Gullic