Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj, du måste skriva en rubrik

En rubrik, varför då?
Berättelsens berättelse
Svävarens förankning

Ett hot mot vår frihet




Fri vers av Johan Gullic
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Gullic
Johan Gullic