Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha, nu var det dags för höstdepression igen...


Sommarens sista suck

Kall vind
och gulnande löv
möter mina sinnen

Sommaren slut
värme och njut
nu tillhör mina minnen

Var ute på promenad
Men stannade till ett tag

............

Också stod jag så
lyssnandes på
sommarens sista suck




Fri vers av Johan Gullic
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-09-05 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Gullic
Johan Gullic