Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag


som om vi aldrig älskat förut
som om vi aldrig levt det här livet
står vi nervösa och fumliga
med svettiga händer och klibbande tungor
så nära att vi kan känna varandras andedräkt
vår kärlek är ett mysterium
som vi båda väntat och längtat efter
en oupptäckt avlägsen värld
vi är två pionjärer
på upptäcktsfärd på en ny kontinent
vi letar oss fram på okända slätter
det brinner och det är hett
det är vått och det är fuktigt
ett märkligt landskap öppnar sig
vi ser på varandra
släpper inte den andres blick
vi trevar oss fram
och plötsligt är vi framme
dit vi inte visste att vi skulle
men vi är där ändå
och vet
att här och bara här
lever och frodas kärleken
och den flyttar in i våra hjärtan
och granne med den bor redan lyckan
och det är ett ganska behagligt hem
vi funnit till slut

du och jag




Fri vers av RobertD
Läst 562 gånger
Publicerad 2005-08-22 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vad fint, vackert och ömt beskrivet!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD