Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar att jag aldrig glömmer.


En sekund

En sekund
så är jag där.

En sekund
fyra år tillbaka.

En sekund
smärtan är den samma.

En sekund
är allt det tar.




Fri vers av Birfir
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir