Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005-01-23 20:16:41 - Sockerdricka "Svart, Tomt, Ensamhet, Hat, Sorg, Kärlek, Tankar, Mörker, Saknad.."


Tankar, känslor och tårar... I

Kan inte tänka,
Vill inte tänka.
Smärta,
en oändlig smärta.
Det gör ont!
Här,
här i mellan revbenen,
under bröstet.
Rakt in i hjärtat!




Fri vers av Andromeda
Läst 470 gånger
Publicerad 2008-12-30 20:41



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Det vet jag hur det känns. Tack för orden.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Andromeda