Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005-10-11 22:25:33 "Beskrivning och jag kan se ditt skratt somen melodi framför ögonen... " OBS: Jag har skrivit varannan rad, börjar med "Vinden blåser i mitt bruna hår," De andra raderna har jag hittat någon stans så it belongs to whoever made


Jag kan höra dig le...

Alla bränder efter slag,
Vinden blåser i mitt bruna hår,
har sen länge brunnit slut,
Från mitt blåa öga rinner en ensam tår,
i askans gråa tag
Tåren är från mig,
en fyrklöver vecklas ut...
och den ska bevisa
A new life be born... A new world create!
Hur mycket jag saknar dig!




Fri vers av Andromeda
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andromeda