Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något lånat något nytt


Möt mig där


möt mig där

i dalen där vilda hjärtan bor


möt mig där

på mitten av regnbågen


möt mig där

du regnbågskrigare som letat så länge


möt mig där

där himlen möter havet


möt mig där

möt mig där




Fri vers av Nova-Liv
Läst 404 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-31 00:15



Bookmark and Share


    Stella Stol
Skön känsla av att vara med,
så självklart lysande,
jag gillar, jag bokmärker
2009-01-03

    deb8
Vacker och svävande dikt i klassisk snitt...lite sångtext över den också...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv