Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton gamla stavelser och några nya




gårdagens blöjor
lukten gömmer ålderdom

glömskan föder nytt








Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-31 09:05



Bookmark and Share


  Mona*
Kan vara bra att ha, glömskan...
2008-12-31

  Carola Zettergren
Håller med Birgitta!! Mycket väl haikat av dig!!!!
2008-12-31

    © Birgitta Wäppling VIP
Fantastiskt välskriven och underfundig haiku, på ett viktigt tema som kanske också är lite ovanligt.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder