Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt honungen läka dina sår!


Bidrottningen

Bidrottningen kraschade i cementbelagd golv
nedtyngd av självömkan och bitterhet
Hatet rann likt tårar ur hennes ögon
och förblindande hennes liv
Som spetälskan levde hon ensam i sin sjuka värld
och förpestade livet för andra


Släpp ...










Fri vers av Mysticus
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-01 23:03



Bookmark and Share


  Varan
Din Bästa hittills du växer - Tanz die Feuertanz mit mich

Låt Bamse va på dina plåster
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus