Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återfall

 

blodsprängda ögon, smak

av galla i munnen

splittrade minnen utspridda

över nerspytt sovrumsgolv

 

slår pannan blodig mot

oeftergivlig betongvägg

tvättar ansiktet med spegelskärvor

och gårdagens utspillda vin

 

 

för jag är svag

 

 

en vecka av ångestpimplande

amfetaminpundande och kuksugande

i ett allt hårdare tempo

kickar föder kickar i dessa

 

 

 

frusna sekunder av självförakt

 

 

 

 

 

 

för alltid fast i spillrorna

av förverkad framtid

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Jokke
Läst 794 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-02 18:47



Bookmark and Share


  Malinosa
Det är ångest!
2009-08-15

  Staffan Welroos VIP
bravo! kryper in under huden...
2009-01-06

  MeAmmie VIP
Shit! Hårt men verkligt och dessutom så sant så sant!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke