Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"DYGNSRYTM"




Svårt när tiden går baklänges. Man vet redan vad som kommer att hända

Ångesten har satt sig i taket och väggarna

Det ramlar över mig som dödsdamm när grannen går omkring

Jag gör mig redo för nattens bravader




Fri vers av Ken111
Läst 233 gånger
Publicerad 2009-01-03 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken111