Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"HJÄRTEKROSSARDIKT"




Jagar dig i mina drömmar

Varje natt

Leker vi tafatt

Jag ser dig ensam

Jag styr mina steg

Jag ser dig med en annan

Jag styr mina steg


Min själ går i upplösning

Mitt hjärtas terpentin

Jag dränker mig i vin

Varje kväll


Medans kärlekens tumör

Äter sig stark

Du sa att du inte fattar

Vad går inte fram?

Lustigt att jag ställer mig samma fråga

5 miljarder människor

Det skulle tvunget vara du




Fri vers av Ken111
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken111