Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsövningar för små-gehennor 1



Varför får inte mor äta himmel
när far åt helvete?

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 10:58



Bookmark and Share


  dubbelve
Haha, fyndigt!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna