Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag är och vad jag bär


Se mig för den jag är

inte den du tror dig veta att jag är

Se mig för det jag bär

inte det du tror att jag enlig statistiken borde bära


Allt jag är och allt jag bär är jag

bara jag

jag

unikt




Fri vers av Nova-Liv
Läst 420 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-03 11:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så !!
2009-01-13

  Ex¤animo
*I like U*
2009-01-11

  Almastina
Absolut unik!!!
2009-01-04

    Stella Stol
Jag gillar,
jag bokmärker.
2009-01-03

  Blodros
Ja, och det är just det som gör dig så speciell vännen!!
sköna insikter!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv