Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Någon har placerat
en kvist jasmin
på det mörka bordet.

Någon har brutit
ett barndomsminne
och placerat det här.

Det är en öppning
en lös planka mot
en hemlig bakgård.

Kvisten är en dikt.
Kom närmare, smit
in genom öppningen!




Fri vers av Anders_A
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-08-23 10:24



Bookmark and Share


  Propella
"Någon har brutit
ett barndomsminne
och placerat det här."

Jisses. Hur kan du bara komma på ett sånt stycke? *imponerad*
2005-09-13

  Saga-Sofia
Härlig. Sista stycket borde sitta som en påminnare på en nyckelknippa i någons ficka.
2005-08-24

  Martina_T
Smeksam ton.. sammetslena rader.
Lockande slut..

/M
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A