Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kyssar

Dina kyssar är brutala
Ömma, passionerade och underbara
Dina kyssar är brutala
Om jag inte får dom igen




Fri vers av J.B
Läst 459 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-06 00:57



Bookmark and Share


  Sophia B
grymt bra!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

J.B
J.B