Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem hon aldrig kunde få


Ögonen sved och lungorna brände
Kroppen skrek, men själen inget kände
Tankarna var tomma och hjärtat likaså
Att älska eller inte, vad gör det ändå?
Kroppen låg nu på havets djup
Ensam, frusen, precis som förut
Ett leende sågs nu på läppar så blå
Även om hon visste
Vem hon aldrig kunde få




Fri vers av J.B
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 01:03



Bookmark and Share


    marie tries
Jättefint! Bra gjort
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

J.B
J.B