Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste redan då

Jag visste att du var problem redan då
Första gången vi möttes vi två
Jag visste allt hur det skulle gå
Hur mitt hjärta skulle slå
Slås sönder i två
Är det inte lustigt ändå?
Hur jag visste
Men föll likaså




Fri vers av J.B
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.B
J.B