Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte kärlek. men det är inte ensamhet.


närhet

inga krav
inga måsten
inget påtvingat

bara ditt huvud
tätt intill mitt

alla tankar om svältande barn och katastrofen i Gaza
flyger så lätt iväg när jag tvinnar
ditt mörka hår med mina kalla fingrar




Fri vers av medication
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 11:19



Bookmark and Share


  HQ
en text om delad ensamhet utan tvåsamhet.
Den är vacker och lätt att känna igen sig i,
härlig!
2009-09-24

  Gravitation
så lätt, så bra
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

medication