Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mosevisionen var en sorts infiktiv tvkanal som sade sig utgå ifrån lilleputtriket Mosebacke monarki med bland andra hasse o tage som ledande profiler, utöver Nisse Pärlemo och Sven Gardin...


En filur som jag... (High Q)




...kan ibland komma
på sig själv med att sakna
Mosevisionen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-01-07 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP