Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu som då som alltid



rädd

för vad...?

det inombords...

sprickorna vidgas

det grå-gröna klägget väller ut

tråkig

undvik...

varför inte...?

ignorera

osedd... oseende...

som asfalt

svart

rossligt... skrovligt...

onödig

varför inte...?

livlös... lösgjort liv...

vandrande fingrar

på möglig hud

avslutad

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-01-07 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen