Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner

jag känner hur knivarna skär i mitt hjärta....
vet inte varför just jag måste ta denna smärta...
hon betraktade mig som en vän...
men de hade ja inte förstått förens nu...
då jag insåg att ja behövde mer än jag har...
o just nu finns de ingenting som e kvar...




Fri vers av sohel
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-08-24 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel