Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm


Jag har en dröm - En hemlig dröm

Jag har alltid vetat vad jag vill göra

Vad jag vill jobba med i mitt liv

Jag har aldrig vågat leva den drömmen

Förrän nu

Jag blev projektledare - Koordinator - Manager
Jag jobbar med leveranser.

Jag har i 10 år slavat i en branch jag inte bryr mig om
som har gett mig mycket stress men oxå mycket skinn på näsan

I jul läste jag en bok som öppnade mina inre dörrar

som vred om mina lås och nu kan jag inte längre leva såhär

Jag har hittat en utbildning jag ska söka, som jag vet att jag kommer komma in på.

jag ska ta ett steg ut i det okända och pröva mina vingar.

Jag ska bli Djurakupunktör och Djurhomeopat.


ÄNTLIGEN




Fri vers av Nova-Liv
Läst 358 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-09 10:55



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt att äntligen göra det man drömt om!
Lycka till!
2009-03-10

    FinnRaggarn
Det här e den underbaraste vingfärd jag läst ,lämna stressen ÄNTLIGEN ,om alla insåg att de har vingar ,Tack för att fick mig att mig att flyga med.
2009-02-21

  W.Riter
Härligt om man kan få chansen att leva en liten bit av sin dröm ialla fall.:-)
Svårt annars att veta vad man vill göra. Hoppas du hittar rätt!
2009-01-29

    Stella Stol
Fantastiskt! Lycka till!
2009-01-11

  Eva Langrath VIP
Lycka till på färden.

Eva
2009-01-10

  Blåbäret
underbart om att hitta rätt och att fullfölja sin dröm...all lycka till dig
2009-01-09

  stella
Du har kommit långt bara genomatt säga det! Läste om en man som bara kallade sig motivatör och fick sitt drömjobb genom det. Lycka till med ditt nova liv!
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag lyckönskar dig.
2009-01-09

  Blodros
Du, det är härligt att läsa en sån här text om mod.
att förändra sitt liv..
att välja ett nytt liv!!
Nova-Liv!
2009-01-09

  hawkeye
En text det lyser om och som bubblar av inspiration, mycket rolig att läsa :)
2009-01-09

  Mike
Inspirerade text som jag tror att många skulle behöva läsa! Det är modigt det du har gjort.
2009-01-09

  Ex¤animo
Bra! Och Äntligen! Inget som kan hindra dig...Lycka till! :D
2009-01-09

  Svartsilver
heja dig!
så modigt att våga sadla om och du klarar det gallant!
2009-01-09

    Calin
Lycka till, det är du värd. Ge järnet.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv