Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande

Att låta sina drömmar förfalla,är värre än att leva.
jag vill raka bort din ångest-döva min energi,slippa leda de enfaldiga,vila i din kärlek,leva i sanningar av blod-själar utav ständig saknad.

jag kysser ständigt dina mardrömmar...




Fri vers av peter markurth
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-09 17:38



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Drömmar, ja, jag brukar återkomma till en "idealistisk dröm" om en politisk Lönnmördare som flyger runt världen och jagar monster som Augusto Pinochet m fl , men jag vaknar ALLTID innan attentatets genomförande ! Jag tror att det är "Fredssträvaren" inom mej som är Väckarklockan !
2009-05-11

    Tteresia
Utan drömmar inget liv.
2009-01-29

  Larz Gustafsson VIP
De förfaller ju i regel när man inser att de aldrig kommer att slå in.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth