Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om skrivandet


jag skriver
när, vad, hur
jag vill
skiter i mallar och förordningar
kramar, knådar, trycker och skrynklar
ihop kärleksord och banaliteter
slänger bort, plockar nytt
filar och rensar
uppfinner nya världar
säg vad ni vill
men ni får aldrig tillträde
på riktigt
det här är min värld
byggd på dagdrömmeri
tankar och längtan




Fri vers av RobertD
Läst 652 gånger
Publicerad 2005-08-24 17:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Precis så här är det...att vara poet
2005-09-01

  purpleangel
POETER.SE i ett nöt skal :)
2005-08-29

  ia VIP
Så sant och visst är det härligt!
Bra sagt och skrivet
/ia
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD