Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets spatserande.


den blinde urmakaren

fostret har utvecklats
en organisk framhållning
längs fruktköttets hinna
har blivit till ett medvetande på kött


av den blinde urmakaren




Fri vers av orutinerad
Läst 409 gånger
Publicerad 2009-01-10 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orutinerad