Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fimpad

klockan är nu tolv, vindens sus påminner om alla hjärtans låga
som blivit släckt
inre kammare
som blivit öppnade

med utlånad nyckel
som de aldrig fick tillbaks




Fri vers av orutinerad
Läst 324 gånger
Publicerad 2009-01-12 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orutinerad