Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibehållen spänning utan skjutvapen och mord.
Vilken prestation.....
Applåder.....bravo!



Tack stjärnorna på slottet

 

Stjärnorna på slottet.....

ger mig hopp om vårt land

 

Wow säger jag tala om stjärnor

och varma människor

 

Här huttlas det inte

här är det högt och lågt

 

Somligt såg ut att bli katastrof

men på svenskt manér så......

 

För första gången på länge

kände jag mig så glad

 

Glad över att vara svensk

och se hur svenskheten kan te sig

 

Värmen gick det inte

att ta miste på

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 21:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag brukar se programmet ibland, och där släpps verkligen de sanna känslorna ut ....
2009-01-11

  Eva Langrath VIP
Da skall jag se pa reprisen, missade tyvarr programmet i min nit att fa datorn pa ratt kol.

Eva
2009-01-11

  * Ammi *
Ja, eftersom jag nu är sjuk igen så blir det ju soffan, och så klart blev jag nyfiken på vad Jonas skulle bjuda till med!
Det blev ett underbart program, tårar och skratt, och jag håller med dig i det du skriver!!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP