Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad en dikt är för mig


Mina dikter

Min dikt är mycket mer än bara bokstäver
och ord
min dikt handlar om vad jag känner inombords
tro vad ni vill
men jag skriver iallafall från mitt hjärta
därför innehåller mina texter
både glädj sorg och smärta




Övriga genrer av Angeria
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria