Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör min dag ....

Gör min dag
ge mig skratt

Få mig att
njuta
innan solen går ner

Gör min dag
lyssna på mina ord
låt mig få ta del
av dina problem

Gör min dag
vacker och meningsfull
var dig själv ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-05-28 19:24



Bookmark and Share


  Anna H
Vilken trevlig önskan att någon annan ska vara sig själv för att man själv ska bli glad. Tycker om den här!
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan