Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljön

Ozonskiktet blir tunnare

och iserna smälter

folk tänker jag sopsorterar ju och det hjälper

ja det hjälper, men det är bara en liten del

varje människa kan faktist göra så mycket mer

man kan faktist göra massa små saker för att hjälpa naturen

tillexempel strunta i att hugga ner granen man haft över julen

varför sitta i bilen och prata när den går på tomgång

varför inte bara stänga av motorn på engång

som sagt finns mycket man kan göra

så snälla människor sluta att förstöra




Övriga genrer av Angeria
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria