Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet minns hur det var att leva


syrgas (äntligen)


spricker upp
leendet
strömmar som liv i tömda ådror

oförsonligheten
utbytt

vet kärleken att inget är för evigt
utom avskedet
strömmar som tårarna där kistan smyckat döden

oförsonligheten
lämnad

de tomma händerna vet
sorgen
strömmar av vindpinad björk

reser aldrig stenen
ristad







Fri vers av korpfjäder
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-11 19:54



Bookmark and Share


  Mona*
Mitt i en hostatack tänker jag, tänk att ett andetag kan innehålla så mycket liv.
2009-01-13

  inutimonster
starkt, och snyggt snickrat
2009-01-11

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder