Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel förväntningar

 

så var det äntligen äntligen

m å n d a g

och strömavbrott

ösregn hela dagen

storm på väg

 

ett iskallt hus att ta hand om

en lerig hund att tvätta

en elektriker som inte kommer

liksom mannen med vedkapen

 

det kunde ju

lika gärna ha

varit söndag

 

får väl ha en

måndag tillgodo då . . . .

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 15:30



Bookmark and Share


    Melona
vilken härlig måndag

fan,
gott tänk där
med en tillgodo
2009-01-12

  * Ammi *
Åh bläää vilken jäkla dag vännen! vi har nästan tio plus och töväder här ...
men hade det varit söndag hade de kommit fortare, de får ju helgtillägg då, förstår du väl .. du måste skaffa dig en campingutrustning för att vara på den säkra sidan, så du kan värma lite vatten och så där ...
skämt å sido, ja var fasiken är dom när man behöver dem bäst, men ta det som en prövning, dom (andra) säger ju att man blir starkare av sånt, tänk så stark vi egentligen borde vara om detta stämmer.
snörvelkram
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP