Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska jag

Jag sitter här i en tom lokal

sitter bara och tänker på vart jag ska

tänker bara på vilken väg jag ska gå

har aldrig vart så här svårt

för det är nu det gäller

om jag nån gång ska få känna dina varma händer

få en kram och en puss till

hmm

får nog sitta still

och låta tiden gå lite till




Övriga genrer av Angeria
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-01-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria