Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Glöm aldrig den du älskar

glöm aldrig den du tycker om

för gör du det

så försvinner dom mer och mer för varje gång

för kärleken måste skötas om som allt här på jorden

det är faktist sant

du måste tro mig




Övriga genrer av Angeria
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 21:16



Bookmark and Share


  friheten
vacker
2009-01-12

    ej medlem längre
fint
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Angeria
Angeria