Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läka tiden?


Inatt drömde jag om det förflutna - Om saker som hände för länge sen

Jag var medveten i min dröm och tänkte inom mig själv

Nu ska jag göra det jag inte gjorde då - nu ska jag göra nya val

Och jag gjorde nya val - där i drömmen

jag gjorde saker jag borde gjort då men inte vågade
jag öppnade mig för situationer och människor som jag var stängd för

när jag vaknade kändes det lite skumt men härligt

jag vet att jag har läkt min baktid för jag känner det i hela kroppen

undrar vilka koncekvenser det får i min nutid

Spännande........








Fri vers av Nova-Liv
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-13 10:46



Bookmark and Share


    Stella Stol
oj, den här texten ger mig rysningar, kraft och hopp!
2009-01-14

  Mangal VIP
Wow. Häftigt. Härligt. Helande. Och helskoj.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv