Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad


Blås på mig

 

När dagen kommit till sitt slut
och du vilar på din kudde,
kom ihåg mig

låt mig vila bakom dina ögonlock
nudda vid mitt ansikte
med din dröm.

Blås långsamt liv i mig
i dina djupa andetag,
kan du nå mig

när jag försiktig balanserar på tå
i ett försök att hålla mig kvar
i din värld.

Då natten har förevigat mig
och du i väckelse stiger,
memorera då mitt ansikte

som skratt och gråt i dig,
dansa på tå, så försiktigt varje natt, 
få mig att födas, om och om igen.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 09:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och fint skrivit
en sådan fin ödmjukhet upplever
jag när jag läser
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP