Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristalliserad skymning (sjutton stavelser)

isdistinkt kristall
skum är dagen du faller

väter vita natt




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 514 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-14 14:35



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin haiku.
Bildrik och känslospröd.
2009-01-14

  Gunnel Eriksson VIP
Skickliga inrim på första raden!
Fin haiku!
2009-01-14

  halmstrå
som att läsa en frystorkat koncentrat upplöst i munnens saliv!
applåderar såklart
2009-01-14

  Linnea K
Vilket underbart sätt att beskriva fallande snö!
2009-01-14

  Mona*
coolt
2009-01-14

  Carola Zettergren
SAGOLIKT!!!!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder