Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andas varje bön


det brustna barnet


Allt förlorat
i det svarta ljuset
och spillrorna stinker av spräckta bukar
som den grå massan

stänk av tanke
född av längtan
som ett brustet barn

förspilld
i det svarta ljuset
och spillrorna stinker av förblindat hat
en uniformerad reva

flydda order
stiletten genom buken
som ett brustet barn

Allt förlorat
i det svarta ljuset
och spillrorna skriker i den tysta sanningen
som ett brustet barn

som ett brustet barn




Fri vers av korpfjäder
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-16 12:27



Bookmark and Share


  Ilona _L
Starkt berörande!
2009-01-16

  Carola Zettergren
Oerhört..ett brustet barn, det kan omöjligt smärta mer...har inga ord...kramen på dig..
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder