Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dem jag möter i vårdapparaten kan inte så mycket om sorg
Förstår inte fasorna, vill mest se faserna som inte följer deras logiska lagar



Vem kan säga mig

 

posttraumatiskt stressyndrom

kroniskt då

inget läkemedel

 

depression kanske

kronisk då

inget läkemedel

 

hypomani möjligen

utan fynd då

ingen medicinering

 

affektivt syndrom

hm

inga läkemedel

 

DOKTORN HALLÅ DU GLÖMDE DIAGNOSEN!

livslång kärlekssorg
som blev total tomhet
vilken utmynnar i leda
rena rama livsledan

jodå det blir återfall ibland
rena livsglädjen dyker upp
mellan varven och då
klarar jag mig en hel dag
ibland ännu längre

 

jaså jag är ett svårdiagnosticerat fall

beror det möjligen på att

frågan är fel ställd

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-16 14:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Som vanlig berör Du så det gör ont...aj, så ont!
2009-01-17

  Eva Langrath VIP
Du förmedlar din känsla så levande smärtsamt.

Eva
2009-01-16

    sunnanvind
Du...du beskriver så himla bra dilemmat! Tänk om du kunde använda din erfarenhet och skriva en bok...om hur man känner sig, problem som uppstår och återvändadet till LIVET efter...
Många skullle nog läsa den, och du skulle lindra i och med att det finns något att känna förståelse av, i bokform..
2009-01-16

  genni VIP
Nej, du är inget "svårdiagnosticerat fall",
inte för oss andra...
Men om de som arbetar inom vården inte förstår hur en sorg fungerar, ja då tycker jag att det är märkligt.....
2009-01-16

  Eaglemountains VIP
Mot kärlekssorg finns inga receptbelagda mediciner, man finner dem inte heller i hälsokostaffärerna.

Detta är ett symptom, som kan lindras, men växer aldrig helt bort .....
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP