Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

mitt hjärta brinner i stora lågor...
jag gör allt för att få bort alla dessa plågor...
o min hjärna får bara in en massa frågor...
När kommer du tillbaka till mig?
när får jag tillbaka den känslan ja en gång fått av dig?
vad behöver jag göra för att jag dig få tillbaka?
jag gör exakt vad som helst för att bara dej kunna sakna...
veta att du finns med mig när jag sovit o sen ska vakna...




Fri vers av sohel
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-08-26 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel