Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor (det var som sjutton)



fosterljud ekar
ultraljudar djupt i sjön

livsdugligt foster


*



sjöisen skyddar
ännu oförlöst vårvind

barnmorskan väntar







Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-17 20:09



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra
2009-01-17

  Lena Krantz VIP
Naturkorkade jag inte fatta

vad är det som sparkar i sjön? Grodyngel?

Fast det kan man ju strunta i och bara njuta av dina fina haikus (som alltid)
2009-01-17

  Carola Zettergren
Mmm..hör det, fint!!!
2009-01-17

    papillon
Något är det nog
som sparkar i djupet - bong!
Älvisen dånar
2009-01-17

  Mona*
2*17
Som väntan mot vår. Härligt nu och när den kommer.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder