Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa Hallonbergen!

 

Var gång vi möts visar du en ny spännande sida.
Viker upp tankar, blottar ett leende.

Lagomt djupt i ditt inre, våra möten är snabba,
kärleken total.

Undrar...

Hur länge jag kan undvika att explodera
i ditt inre.

I blicken leds, följer, famnar tanken linjer,
vandrar blicken hungrande till nästa.

Stället,
där du tvingar mig i vällust att läsa dina väggar,
kliva in i tavlan.

Kvar inom ramarna.

Släpp mig aldrig,
här vill jag vara.

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-17 21:15



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Oh. Totalt och fullkomligt.
2009-02-16

    deb8
" Hur länge jag kan undvika
att explodera
i ditt inre"

Dessa rader tog sig in direkt och talade till mig på ett mycket subtilt sätt. SNYGGT!!!
2009-02-02

  Nasrin
Mycket vackert formulering om kärlek och ömhet!
2009-01-20

  Elaine.S VIP
Så snyggt om möten i kärlekens tecken...magnetiskt liksom!!
2009-01-18

  Lena Krantz VIP
Härligt om kärlek...sånt vill jag alltid läsa

det gör mig glad!
2009-01-17

  Marie Å
Bra skrivet.....
2009-01-17

  durr
väldig värme i din dikt
2009-01-17

    sunnanvind
Tycker om..ett spel mellan två..ett spel där båda är väl medvetna om varandras betydelse..Applåd!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt