Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mardrömmar kan verkligen ställa till det, men nu blir jag inte rädd, jag vet att et är en medicin som ger mig dom


NATTENS MARDRÖMMAR

Trött och ledsen sitter jag här, tänker, funderar
vad var det som hände i natt, mardrömmar så
fulla av verklighet

Jag vaknade av att jag ropade, skrek högt, jag
minns att jag gick upp, drack ett glas vatten, så
gick jag och la mig igen för att sova


Så vaknade jag kallsvettig och rädd, jag hade
drömt, att min säng var full av larver och sniglar,
jag var tvungen att byta lakan i sängen

När jag så vaknade i morse, var det något som
kändes fel, jag såg mig om, sovrumsdörren den
var stängd, den stänger jag aldrig

Jag går upp för att öppna den, då ser jag, att en
nyckel sitter i nyckelhålet, dörren är låst, jag
tänker, jag låser aldrig dörren, och nyckeln den
har jag liggande i ett av skåpen i köket

Jag tänker, funderar, så kommer jag ihåg, att
jag tyckte det dunkade och knackade, på min
dörr i natt, men så var det inte, det var en dröm
jag hade

Så jag måste ändå gått upp, hämtat nyckeln
till sovrumsdörren, och sedan låst den, så
intensiv var min natt mellan fredag och lördag

anits 17 januari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-18 00:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Usch det var verkligen ingen bra natt....
men du beskriver det levande
2009-01-20

  Eaglemountains VIP
Mardrömmar är otäcka, och så verkliga i overklighet .....

Jag vet en liten flicka, som hade mardrömmar, ofta. Hon och hennes mamma bad en kväll till Gud, att dessa mardrömmar skulle upphöra - och det gjorde de .....
2009-01-19

    sajo
Mardrömmar är inte roligt känner igen symptomen. Men det sägs att det är bra att drömma....vad vet jag men inte så otäckt.

Det låter som en riktig rysare det som du haft. Kanske ett bidrag till filmgalan.

Min mamma äter också medicin kanske sådan du äter och får hiskeliga mardrömmar men däremellan kan det vara lugnt.

Hoppas natten blir lugn i natt.
2009-01-18

    ej medlem längre
Mardrömmar kan visserligen visa på något viktigt i ens undermedvetna, men när det är en biverkan av medicin är det verkligen otrevligt.
2009-01-18

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hu, vilken jobbig natt. Det bästa med mardrömmar är att de inte är på riktigt. Men någon nattvila fick du inte ...
2009-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Det förefaller traumatiskt.
2009-01-18

  Fånga dagen
oj det låter riktigt läskigt och skrämmande du har mycket inom dig du stänger in tror jag känslor som ska ut

idag måla jag för första gången på månader känslorna behövde komma ut efter kände jag en gråt som ville komma ut men den sitter kvar i mig

Kramar Anna-Karin
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP